Cătălin Leonte: „Prima Școală Românească e mai veche decât partidele noastre”

Cătălin Leonte: „Prima Școală Românească e mai veche decât partidele noastre”

Reporter: Sezonul de iarnă a fost un succes pentru Corona Brașov. La patinaj viteză, Mihaela Hogaș a adus prima medalie olimpică după aproape o jumătate de veac. Schiorii s-au întors încărcați de medalii de la campionatele naționale. Cum ați reușit?

Cătălin Leonte: Prin muncă. În spatele fiecărei victorii e munca susținută. Când am preluat managementul secției de sporturi de iarnă, acum aproape patru ani, mi-am propus, ca orice brașovean care a crescut pe pârtie, să avem un cuvânt de spus când vine vorba de sporturi de iarnă. Dacă nu noi, cine? A fost nevoie timp, de fonduri, de motivație. Sportivii și antrenorii aveau nevoie de o infrastructură managerială asemănătoare cu cea din marile firme. Am reușit pentru că suntem o echipă adevărată: de la campioni la antrenori, de la management, la sponsori. O echipă a Brașovului.

Citeste tot interviul pe newsbv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>