ÎMPREUNĂ CREȘTEM BRAȘOVUL

Am decis să candidez la funcția de primar al Brașovului.

Lumea s-a schimbat, așteptările oamenilor sunt azi clare și ferme. Dar, în timp ce oamenii cer lideri implicați și eficienți, dedicați comunității, clasa politică preferă să rămână în urmă.

Sunt brașovean. Am 43 de ani, am studii de drept și de management. Am lucrat în companii mari, am ajuns manager foarte de tânăr, am coordonat 4000 de oameni.

Știu ce înseamnă administrația. Am fost consilier local și președinte al Comisiei de Economice din Consiliul Local. Am muncit pentru brașoveni, am refuzat orice compromis. Am demisionat din partidul al cărui membru am fost și din funcția de consilier. Eu nu sunt legat de modul feudal de a face politică.

Am o familie de care sunt mândru. Soția mea este filolog. Avem trei fete senzaționale. Ne dorim să-și găsească rostul acasă, nu pe alte meleaguri.

Am făcut sport dintotdeauna. Știu ce înseamnă spiritul de echipă și competiția. Sunt monitor de schi și conduc secția de Sporturi de Iarnă a Asociației Sportive Corona. Sunt mândru de rezultatele sportivilor noștri.

Știu ce avem de făcut. Păstrăm ceea ce e bun și creștem Brașovul! Aeroportul, autostrada, proiectele cu impact economic sunt prioritare. Avem nevoie să susținem crearea de locuri de muncă sigure și plătite corect. Avem nevoie să dezvoltăm sportul și cultura și trebuie să avem grijă de copii și de vârstnici. În lumea civilizată, cei care au dat urmașilor un oraș sunt respectați, iar cei care îl duc mai departe au grijă să îl predea cum se cuvine urmașilor. Putem și noi!

Sunt un om onest și deschis, nu iubesc vrajba. Iubesc munca și adevărul. Sunt educat în spiritul Brașovului, știu ce este multiculturalitatea, știu ce înseamnă respectul. Și știu că numai prin muncă cinstită, stând pe valori și respectându-ne unii pe alții putem merge mai departe.

Vă invit cu drag și speranță pe toți brașovenii să lucrăm împreună. Invit ONG-urile, asociațiile profesionale, partidele, membrii de partid care s-au săturat de feudalismul șefilor lor, funcționarii din instituțiile publice să facă parte din acest proiect de creștere sănătoasă a Brașovului. Împreună vom reuși!

Contați pe mine!
Cătălin Leonte