Prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea: „Cătălin Leonte poate duce Brașovul la următorul nivel de dezvoltare”

Prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea: „Cătălin Leonte poate duce Brașovul la următorul nivel de dezvoltare”

Prof. dr. MSc. Alexandru Vlad Ciurea, director ştiinţific şi şef departament de Neurochirurgie la Spitalul Sanador din Bucureşti, care este braşovean la origini, a anunţat că îl susţine pe Cătălin Leonte în cursa pentru Primăria Braşov.

„Îl cunosc și îl apreciez pe Cătălin Leonte. L-am întâlnit de multe ori la București, unde a lucrat mulți ani ca manager într-o mare bancă. L-am întâlnit de multe ori în orașul nostru, Brașov. Este unul dintre acei oameni care transmit energie și dinamism și este un braşovean pozitiv în ţinută şi expresie. Este o adevărată plăcere să discuți cu el, să îi simți căldura și echilibrul interior. În fiecare lună, am câteva sesiuni de consultații de specialitate la o clinică privată din Brașov. Întâlnesc foarte multă lume – pacienți, medici, personal medical, studenți. Nu de puține ori, discutăm și despre alte subiecte decât cele medicale, iar foarte des ne aplecăm asupra politicii şi culturii braşovene. Dezamăgirea a fost numitorul comun al ultimei perioade. Reacția de după accidentul de la Colectiv a fost o demonstrație explozivă a unei nemulțumiri latente. O nemulțumire prezentă acut și la Brașov”, spune profesorul Ciurea.

Citeste toata stirea pe newsbv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>